Interieur Advies

Geheel vrijblijvend en gratis interieur advies aan huis of in één van onze winkels.
Verlichtingsadvies, kleuradvies, inmeten van meubels of een algeheel interieur advies.
StEyl is er voor jou, maak er gebruik van!


Lichtadvies:
Dit is vooral bedoeld voor woningen die nog in aanbouw zijn. Wij kijken graag met u mee welke plekken het meest praktisch zijn om lichtpunten te laten maken en waar de schakelaars en stopcontacten het best tot hun recht komen.
Ook wanneer u al wel bestaande stopcontacten en lichtpunten heeft, maar u toch twijfelt welke lampen het mooist staan in uw woning, komen wij graag helpen. Zo nemen wij verschillende soorten verlichting mee voor u op zicht, zodat u een beeld kan krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Kleuradvies:
Is het in uw huis een bonte verzameling van kleuren en wilt u een wat rustiger uitstraling, of mist u juist de warmte van kleur in het interieur? Wij helpen u graag de juiste balans te vinden. 

Inmeten van meubels:
Heeft u een kleine of juist een hele grote woonkamer/eetkamer/voorkamer/achterkamer en weet u niet hoe u deze het beste kan indelen? Wij komen u graag helpen. Zo kunnen we u een beeld geven van de meest ruimtelijke indeling, de meest praktische indeling of juist een knusse indeling.

Interieuradvies: 
Gaat u verhuizen en vindt u het moeilijk om de nieuwe woning in te richten? Of bent u verhuisd en krijgt u de oude woning niet verkocht? Wij verzorgen verschillende interieuradviezen. Zo kunnen wij voor een bepaalde ruimte, zoals de woonkamer, een advies geven of wij maken een geheel interieuradvies voor de gehele verdieping. Wij komen dan langs om de woning te bekijken en op te meten. Vervolgens maken wij een 2D en/of 3D ontwerp naar aanleiding van uw wensen. 

Aanvragen:
Onze adviezen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Wij geven deze adviezen door heel Nederland. Afhankelijk van de afstand vragen wij soms een kleine bijdrage voor de gemaakte kilometers.
Mocht u naar aanleiding van dit verhaal gebruik willen maken van onze interieur adviezen, stuur dan een mail naar steylvolwonen@gmail.com
Of naar steylhilversum@gmail.com voor onze vestiging in Hilversum. 

Vermeld bij uw aanvraag duidelijk welk advies u wilt en stuur eventueel een plattegrond of foto's mee.
Zo kunnen wij sneller aan het werk. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dat graag!


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »