Interieur Advies

Geheel vrijblijvend en gratis interieur advies aan huis of in één van onze winkels.
Een geheel interieuradvies, kleuradvies, het inmeten van meubels en verlichtingsadvies behoren hiertoe. 
StEyl is er voor jou, maak er gebruik van!
Kleuradvies:
Is het in uw huis een bonte verzameling van kleuren en wilt u een wat rustiger uitstraling, of mist u juist de warmte van kleur in het interieur? Wij helpen u graag de juiste balans te vinden. 

Inmeten van meubels:
Heeft u een kleine of juist een hele grote woonkamer/eetkamer/voorkamer/achterkamer en weet u niet hoe u deze het beste kunt indelen? Wij komen u graag helpen. Zo kunnen we u een beeld geven van de meest ruimtelijke indeling, de meest praktische indeling of juist een knusse indeling.

Interieuradvies: 
Gaat u verhuizen en vindt u het moeilijk om de nieuwe woning in te richten? Of bent u verhuisd en krijgt u de oude woning niet verkocht? Wij verzorgen verschillende interieuradviezen. Zo kunnen wij voor een bepaalde ruimte, zoals de woonkamer, een advies geven of wij maken een geheel interieuradvies voor de gehele verdieping. Wij komen dan langs om de woning te bekijken en op te meten. Vervolgens maken wij een ontwerp naar aanleiding van uw wensen. Hierin wordt ook de verlichting meegenomen.

Aanvragen:
Onze adviezen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Wij geven deze adviezen door heel Nederland. Afhankelijk van de afstand vragen wij een bijdrage voor de gemaakte kilometers.
Mocht u naar aanleiding van dit verhaal gebruik willen maken van onze interieur adviezen, stuur dan een mail naar steylvolwonen@gmail.com
Naar steylhilversum@gmail.com voor onze vestiging in Hilversum of voor Almere naar steylalmere@gmail.com 

Vermeld bij uw aanvraag duidelijk welk advies u wilt en stuur eventueel een plattegrond of foto's mee.
Zo kunnen wij sneller aan het werk. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dat graag!


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »